Història

L’any 1992 desprès de dissoldre’s els CRAZY BROTHERS, sis antics membres d’aquest club van fundar el HARLEY DAVIDSON CLUB CATALUNYA.

L’estructura del club, va anar creixent poc a poc amb la captació de nous socis, però sempre mantenint l’esperit i filosofia amb el que va ser fundat, ser un punt de trobada de quelcom mes que amics que estimen les Harley Davidson i l mon que les envolta .

L’any 1993, s’organitza la primera concentració del Harley Davidson Club Catalunya en un càmping de Calafell, ja que, en aquells moments l’ajuntament d’aquest  municipi no va poder cedir-nos  el pavelló on es van fer les dues trobades Harley Davidson anteriors. Tot i que per a alguns la concentració del 1993 va ser la tercera, volem deixar ben clar, fent honor a la veritat, que les reunions dels anys 1991 y 1992, encara que van ser organitzades per les mateixes persones, aquestes encara eren membres de CRAZY BROTHERS en la del 1991, i del HDC-ESPAÑA en la del 1992, dos clubs que ja no existeixen en l’actualitat i que cap club actual es pot considerar el seu hereu.  En conseqüència podem dir que cap associació activa en l’actualitat es pot atribuir la seva organització.  Per tant, si mirem les dates de totes les concentracions realitzades a Espanya, el HARLEY DAVIDSON CLUB CATALUNYA te l’honor de ser el club en actiu que està organitzant la reunió de Harley Davidson a Espanya amb mes  antiguitat de totes, ja que la seva primera reunió es va fer el mes de maig de 1993.

Finalment l’any 1994 les concentracions es van començar fer en un nou espai, LA CANTERA, però no com la coneixem avui, aleshores era un lloc mal condicionat,  un abocador, amb deixalles per a tot arreu,  però era l’únic lloc que l’ajuntament podia oferir-nos.

Entre els anys 1995 y 2007  amb la cantera cada cop millor condicionada, gràcies  al esforç  de molts socis i amics del club,  es van anar celebrant les concentracions anuals en aquest espai, essent ja membres de la Federació de Harley Davidson Clubs de Europa (FHDCE). Durant un temps, LA CANTERA va ser gestionada en part per l’ HDC CATALUNYA i es va convertit en el nostre  House Club. Però en l’actualitat el HDC Catalunya n’està totalment desvinculat i no intervé en cap aspecte de la seva gestió o funcionament.

En aquest període també van néixer i desaparèixer diversos HDC agermanats amb el HDC CATALUNYA. Aquests clubs sempre han estat gestionats per els seus membres de forma totalment independent al HDC CATALUNYA i en tot moment han tingut la llibertat per decidir quin ha de ser el seu camí. En l’actualitat únicament continuen vinculats entre ells l’ HDC CATALUNYA, l’ HDC-GRAN CANARIA i l’ HDC-EUSKALERRIA.

Durant el període compres entre els anys 2002 i 2007 com a tota entitat viva, l’ HDC CATALUNYA va anar evolucionant i adaptant-se als canvis que es requerien en cada nova situació. Fins que un d’aquests canvis ens va fer decidir  en el any 2008 el traslladar la concentració de Calafell mes a prop de la platja.

Per el any 2009, 2010 i 2011 també es decideix canviar la ubicació de la reunió, sempre amb la intenció de millorar el que oferim als assistents a la concentració. El lloc triat va estar El recinte del Tomovi, a la Població de El Vendrell.

L’any 2012, hem tornat a mourens de lloc, tornant a la platja, però de Cubelles.